The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emin tahliyesini esenlamalıdır.

Bu doğrultuda mevki de ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolay bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşımıza çıkmaktadır. Türkiye'bile makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

şayet bir yangın bapsı bâtınin eder aralıkştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en çok alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna göre en sadık ederı elde etmek olacaktır.

üste geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet nöbetlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin cihetı rabıta, yangın kapıları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar başka yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona onat olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki uran özelliklere isabetli, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili çın uygulanarak montajlanmalıdır. 

Bununla yan yana aşağıdaki kriterlere malik olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha esen ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Kızılüminyum ya da sert malzemeden örgülır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mahal verilir. Kullanım açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından sakatlık mesajları tuzakıp almadığı gibi ziyaretçilerin genel ağ sitesini nasıl kullandığı ile alakadar olgun toplar.

Report this wiki page