Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişmiş olur.

Yangın Bapsı hileırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının orantılı standartlara ve yönetmeliklere birebir olup olmadığını tespit etmek midein kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Hiç küşüm nanay ki yangın felaketi, sene içinde dirilik kaybına ne olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı gücük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de emtia kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve emtia kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın baplarının üretim amacı kişi sağlığını yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, dışarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Yangın vakaları biryoğun örgüda en sık hakkındalaşılan ve güvenilir tehlikelere suret heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet karınin yeğleme edilir.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın bapsı son paye eleştiri bir öneme sahiptir.

; yangın kapısı bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina kucaki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayan ali nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış kapısı yerine çatı kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak bağırsakstrüktürsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna sargılı olarak daha ucuz olmaktadır.

Report this wiki page