Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Nasıl örgülır? Her binanın malik evetğu saha ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Yangın bapları, yangın eminği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile ait kesif sorulan sorular ve cevapları:

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı Elbette Asılmışr? Her binanın mevla olduğu vadi ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Fevkda alan düz özellikler; yangın kapılarında mekân saha uygulayım özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem aldatmaınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı koca olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının dünya alması da zorunu kılınmıştır.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu alfabemızda;

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 takım yek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve fiillevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Mono blok gövde yapısı dal sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın bapları kullanım meydanına nazaran, rengine bakarak ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması adidaki gibidir

Panik Yangın Çıkış Kapısı pas sebebiyle muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Report this wiki page